Stroomopwaarts - Gambia

Geplaatst op 03-05-2024  -  Categorie: Algemeen

stroomopwaarts-gambia

Ontdek Gambia door de ogen van een Zeiler in onze Nieuwste Drietand Editie

De nieuwste editie van ons verenigingsblad, de Drietand, biedt weer een fascinerende blik op onbekende wateren, deze keer met Frans van Buren aan het roer. Frans deelt zijn onvergetelijke ervaringen in Gambia, een land dat misschien klein is van stuk maar groot in gastvrijheid en avontuur.

In zijn artikel in de serie 'Stroomopwaarts', verkent Frans het leven langs de Gambia-rivier, van de uitdagende vaarroutes tot de levendige lokale markten en de idyllische Lamin Lodge. Voor zeilers die dromen van verre horizonnen biedt Frans praktische tips over het zeilen in deze exotische wateren, inclusief details over navigatie, lokale gidsen zoals Omar Lowe en Muhammed Keith, en hoe je het beste kunt omgaan met de lokale bevolking en cultuur.

Lees hier het gehele verhaal van Frans’ reis en haal inspiratie uit zijn avonturen om jouw volgende zeiltocht te plannen. Dit artikel is exclusief beschikbaar voor leden van onze vereniging. Ben je nog geen lid? Overweeg dan om je aan te sluiten bij onze gemeenschap van gepassioneerde zeezeilers. Bezoek onze pagina voor meer informatie over lidmaatschap en toegang tot onze boeiende Drietand artikelen.