Lid worden van de vereniging?

Dat heeft heel veel voordelen:

  • Een netwerk met ruim 750 zeezeilers.
  • 6x per jaar het verenigingsblad de Drietand met veel zeilverhalen, tips en wetenswaardigheden.
  • Het jaarboek met ruim 340 pagina's informatie dat een must is om aan boord te hebben. Inspirerende verhalen, techniek, de dokter aan boord. Het beste naslagwerk uit de praktijk dat je onderweg bij je wilt hebben.
  • Toegang tot vele trainingen, cursussen en lezingen door het hele land.
  • Gebruik van de online en offline bibliotheek.
  • Deelname aan tochten dichtbij en veraf met gezamenlijke voorbereiding.

Het lidmaatschap van de kustzeilers kun je aanvragen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. Alle soorten contributies vind je hier. Eenmalig entreegeld €35,-

De NVvK is oprichter van Stichting Jachthaven Ketelmeer en heeft een vriendschapsband met de Compagnieshaven in Enkhuizen. 

Na verwerking van je aanmelding door het bureau ontvang je per post een welkomstpakket en per mail ontvang je de login gegevens voor het besloten deel van onze website (MijnKustzeiler).

Contact bij voorkeur per e-mail: uaerub.[antispam].@kustzeilers.nl (mobiel: 06-10214313)

Aanmeldformulier

Algemeen

Contact

Adres

Indien (mede) eigenaar van schip

De Kustzeilers is een vereniging van actieve leden waarbij een groot aantal zich inzet voor de vereniging. Dit kan op allerlei gebied en langdurig zijn, bijvoorbeeld in een commissie. Maar ook incidenteel voor een kortlopende activiteit. Heb je ervaring vanuit je beroep, opleiding of hobby die van belang zou kunnen zijn voor de vereniging dan graag omschrijven. 

Ik heb verstand van .......

 Op verschillende manieren maken we de Kustzeilers bekend bij niet-leden en organiseren onze vrijwilligers aansprekende evenementen. Kun je s.v.p. kort aangeven hoe je de Kustzeilers hebt leren kennen en wat je verwachtingen zijn van het lidmaatschap?

Privacy

Om te bevorderen dat leden onderling contact kunnen hebben worden uw contact- en scheepsgegevens vermeld in het jaarboek (zowel op papier als digitaal) en in het ledenbestand dat in het besloten deel van onze website voor ieder lid toegankelijk is. Je kunt je keuze wijzigen op de webpagina Mijn Kustzeiler --> Zoek lid --> Mijn instellingen. Je kunt daar aangeven of je in de digitale ledenlijst en het Jaarboek zichtbaar wilt zijn. Ook kun je aangeven welke gegevens niet zichtbaar mogen zijn voor de andere leden. 

Ons privacyreglement kun je vinden op onze website bij Lidmaatschap --> Verenigingsdocumenten. of hier downloaden

Lidmaatschap

  • Gezinslid is alleen mogelijk als er al een gewoon lid op hetzelfde adres woont
  • Eenmalig entreegeld €35,-