Verenigingsblad de Drietand

drietand-2021-2-aprilDe Drietand is het verenigingsblad door en voor leden van de NVvK. Het biedt veel interessant nieuws gericht op de zeezeiler. Ervaringen van leden staat centraal, samen met kennisoverdracht.

Het blad verschijnt 6x per jaar en heeft gemiddeld 40 full-colour pagina's. Uiteraard is de Drietand ook digitaal beschikbaar via het Kustzeiler leden platform 'MijnKustzeiler'.

In de Drietand worden de evenementen en zeiltochten, georganiseerd door de vereniging, aangekondigd. Na afloop verschijnt hiervan een impressie. Daarnaast zijn er een aantal vaste rubrieken. In ‘Koersvast’ maken we kennis met een van de leden én hun boot. Met de ‘Verre ligplaats’ kun je ideeën opdoen als je een ligplaats in het buitenland overweegt en ‘Mijn favoriete’ biedt inspiratie voor een mooie, leuke of spannende zeilbestemming. “Over veiligheid gesproken” bevat praktische kennis en tips over veilig varen en in “Techniek” delen deskundige leden hun kennis over techniek aan boord.

wereldroute-kaart

Kustzeilers zijn ook vaak verre zeilers. In dit document vind je een aantal verslagen uit de Drietand van iconische zeilers binnen onze vereniging die solo de wereld rondgingen. 

Geïnteresseerd wat er zoal in een Drietand staat? Bekijk hier een artikel uit een van de laatste Drietanden.

 Dit artikel krijg je cadeau. Wil je meer lezen? Laat hier je emailadres achter om de volledige Drietand te lezen.