Driehoek Noordzee Challenge 2021

Geplaatst op 20-11-2020  -  Categorie: Algemeen

De Kustzeilers varen de 23e editie van de Driehoek Noordzee Challenge van 19 juni t/m 3 juli 2021. De Driehoek Noordzee Challenge is een echte prestatietocht op de Noordelijke Noordzee, met de nadruk op prestatie, grensverleggend, uitdagend en vriendschap. Er is geen wedstrijdelement, de belangrijkste waardering is goed zeemanschap. 

De Driehoek start in Den Helder en neemt je mee naar Kirkwall op de Orkney eilanden, vervolgens naar Farsund aan de Noorse zuidkust en van daaruit terug naar Den Helder. Ruim1100 Nm in twee weken tijd! De meest uitdagende toertocht van Nederland.

Je kunt de Driehoek varen als duo tocht met 2 opvarenden per schip waarin wordt gestreden om de Watermaat trofee (hierbij gaat het om de kwaliteit van het logboek), of als toertocht waarbij gevaren wordt met volledige bemanning.

Deze Driehoek Noordzee is een echte challenge. Ruim 1100 mijl onstuimige zee, kou, korte nachten, maar ook een uitgestrekte lege Noordzee met prachtige zonsopkomst en -ondergangen, vogels en dolfijnen. Maar vooral intens veel zeilen en tussendoor de gezelligheid en verhalen van de medezeilers!

De organisatie van de Driehoek Noordzee Challenge roept je op om samen met vele gelijkgestemden deze uitdaging aan te gaan. Wil jij je grens verleggen, de horizon voorbij zeilen samen met de KUSTZEILERS? Kom dan naar de informatiemiddag op 13 maart 2021 in restaurant Aan Ut Water in Lelystad. Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met de Kustzeilers via eezdroonkeoheird.[antispam].@kustzeilers.nl