Driehoek Noordzee Challenge

Tijdens deze challenge zeil je 1100 NM in 2 weken. De tocht gaat van Den Helder via Kirkwall (Orkneys) en Farsund (Noordwegen) terug naar Den Helder. We doen dat niet als team, maar wel met zijn allen. De saamhorigheid voel je bij aankomst in verre havens en tijdens de walactiviteiten. De gezelligheid start al in Den Helder en zetten we voort op de bestemmingen. We zeggen niet voor niets: Verre steigers borrelen beter.

De 'Driehoek' vraagt veel van de schepen en hun bemanning. De noordelijke Noordzee kan nu eenmaal onstuimig zijn en de temperaturen zijn er niet al te hoog. Maar het zeilen op noordelijke breedten betekent ook: korte nachten, mooie luchten, veel vogels, dolfijnen en een onvergetelijke zeilbelevenis op een uitgestrekte, lege Noordzee. Een uitdagende klassieker dus!  Bekijk het filmpje!

Heb je vragen over deze tocht? De organisatie is per mail bereikbaar via eezdroonkeoheird.[antispam].@kustzeilers.nl 

De voorbereidingen voor de Driehoek van 2023 zijn in volle gang. Zo is zaterdag 18 februari de informatiemiddag. Je kan daar horen wat de bedoeling is, kennis maken met andere Driehoek-zeilers en vragen stellen. Verder verzamel je informatie op de Driehoek-markt. Aanmelden kan via deze link.

Alle data vind je in de agenda. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

De vereisten aan schip en bemanning vind je op de veiligheidslijst. Voor deze tocht geldt Categorie 2. Heb je vragen over deze tocht?

Meer informatie & inschrijven