Duik ff onder je eigen schip

woensdag 12 juni 2024

 
Tijd
19:00 tot 22:00 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 18 mei 2024 t/m zondag 9 juni 2024
Inschrijving te annuleren tot
zondag 9 juni 2024
Locatie
BC-Duikopleidingen, Enkhuizen
Aantal deelnemers
minimaal 6, maximaal 12
Aantal beschikbare plaatsen
9
 

duiker-bc-opleidingen

 Vanwege de grote belangstelling is er woensdagavond 12 juni een extra bijeekomst georganiseerd.

 

Beste offshore-duikers/-zeilers,

We hebben begrepen dat ‘duik er ff in’ bij BC-opleidingen positief is ontvangen. Daar zijn wij blij mee. Diverse deelnemers hebben ons gevraagd naar een 1- of 2-daagse opfris cursus cq introductiecursus. Daar geven wij graag gehoor aan.

 

We organiseren daarom een aantal clusters van 2 dagen, waarbij de eerste dag plaatsvind in de duiktoren te Enkhuizen en de tweede dag in onze buitenwater duikput óf in jullie eigen jachthaven (probeer daarvoor zelf een club van minimaal 6 deelnemers te verzamelen). De tweede dag is niet verplicht, maar deelname aan de eerste dag is wel voorwaardelijk voor deelname aan de tweede dag. 

Elke dag biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers en gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Als extra datum is woensdagavond 12 juni georganiseerd. Ten opzichte van de andere dagen is dit een iets ingekort programma in de avond. Deelname kost €90- per persoon voor deze avond en is inclusief gebruik van shorty, duikapparatuur, koffie/thee. 

a-hammer-is-always-the-right-toolHet programma bevat zowel bruikbare (en essentiële) theorie, als veel praktijk. Doelstelling is dat je na deze avond weet wat je doet, een duikset gereed weet te maken en met voldoende zelfvertrouwen ff onder je eigen schip duikt. 

 

Heb je vragen? Die mogen per app gesteld worden aan Jeroen Baars, 06-51235940.