Huiskamerbijeenkomst Zuid-Bretagne

zaterdag 20 april 2024

 
Tijd
10:00 tot 15:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 11 maart 2024 t/m donderdag 18 april 2024
Inschrijving te annuleren tot
donderdag 18 april 2024
Locatie
Zeist
Aantal deelnemers
minimaal 6, maximaal 8
Aantal beschikbare plaatsen
2
 

Huiskamerbijeenkomst Zuid-Bretagne voor en door kustzeilers.

zuid-bretagneNiets leuker en leerzamer dan om in een klein groepje een vaargebied on der de loep te nemen bij een van de leden thuis.

Frits en Ineke Berkel lagen vijf jaar met hun boot in Zuid Bretagne. Op 20 april delen zij hun kennis over dit prachtige zeilgebied met veel havens en strandjes, mooie eilanden met elk een eigen sfeer, oude stadjes, prachtige rivieren, de spectaculaire Golf van Morbihan, lekker eten, beschut én open water. Hier kom je de wereldrecord zeilende maxi-trimarans en Vendée Globe schepen in ’t echt tegen. Het is heerlijk zeilwater met voor elk wat wils en, ook niet verkeerd, de temperatuur ligt meestal een paar graden hoger dan in Nederland. Kaarten en pilots, en ook de weg ernaartoe passeren de revue evenals mogelijke overwinteringsplekken ter plaatse.

 

Programma

10.00: Ontvangst met koffie/thee

10.30: Bespreken vaargebied aan de hand van pilots, foto’s en kaarten

15.00 uur: Einde bijeenkomst

 

Inschrijven

zuid-bretagne-2Heb je belangstelling? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst in Zeist. Er is plaats voor 14 deelnemers. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon.

 

De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt (via de website) de inschrijving en de inning van de eigen bijdrage.