Workshop Lijnenspecialist: Splitsen van moderne lijnen

zaterdag 7 oktober 2023

 
Tijd
11:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 1 mei 2023 t/m zaterdag 30 september 2023
Locatie
Lijnenspecialist, Amsterdam
Aantal deelnemers
maximaal 40
Aantal beschikbare plaatsen
36
 

lijnen-splitsen-01Alles over Splitsen van Moderne lijnen.

lijnen-splitsen-02Ook zo enthousiast over Dyneema vallen en schoten? Geen rek meer in de lijnen zodat je je zeilen veel beter kan trimmen. Maar wat als je een oogsplits wil maken of zelf een softshackle? Met zo’n moderne lijn gaat het heel anders.

Ook U kan dat leren op 7 oktober!

Op locatie bij “De Lijnenspecialist” in Amsterdam leer je over de diverse kunststoffen  en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor welke specifieke toepassing kan gebruiken. Deze workshop gaat vooral over ‘zelf aan de slag zijn’. Je leert in ongeveer drie uur splitsen met Dyneema lijnen, splitsen met polyester lijnen en hoe je Dyneema loops en softshackles maakt. Ook wordt aan de hand van veel praktische voorbeelden getoond hoe je dit op je schip kan toepassen.

lijnen-splitsen-03Alle materialen en gereedschappen die nodig zijn worden verzorgd door “De Lijnenspecialist”. Hiervoor vraagt de Lijnenspecialist een kostendekkende, eigen bijdrage van € 25,- per deelnemer met een minimum van 20 deelnemers.

 

Locatie:” De Lijnenspecialist”, Surinamekade 6. 1019 BV Amsterdam

 

 

Inschrijven