huiskamerbijeenkomst Noord-Spanje en de Spaanse Ria's

zaterdag 7 maart 2020

 
Tijd
10:00 tot 15:30 uur
Inschrijfperiode
maandag 9 december 2019 t/m maandag 2 maart 2020
Inschrijving te annuleren tot
dinsdag 3 maart 2020
Locatie
Zeist
Aantal deelnemers
minimaal 6, maximaal 10
 

nrd-spanjeKennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. 

Heb je plannen om naar de prachtige Ria’s in Spanje te gaan of naar Noord Spanje te zeilen? En wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers, dan ben je van harte welkom bij Ineke en Frits Berkel thuis in Zeist.

Of heb je goede herinneringen aan de reis naar Spanje en wil je je kennis met anderen delen? Ook dan ben je welkom. Ineke en Frits zeilden hier in de afgelopen jaren. Er kan in kleine groepjes worden gepraat en er is kaartmateriaal beschikbaar. Het is ook boeiend verschillende ervaringen naast elkaar te zetten.

Het gaat om het verkennen van het vaargebied, de absolute hoogtepunten en de verborgen geneugten. Verder kan de reis er naar toe aan bod komen, weerberichten enzovoort.  Het is tevens mogelijk om kaartmateriaal en pilots uit te wisselen. 

Het verdelen en rouleren in kleine groepjes werkt prima. De ervaring leert dat deelnemers elkaar veel te vertellen hebben. Elk op een eigen manier, met een Power Point presentatie, met iPad foto’s, kaarten en pilots. 

Datum: zaterdag 7 maart 2020
Plaats: bij Ineke en Frits Berkel in Zeist

Programma:

10.00 uur    Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur    Bespreken vaargebied aan de hand van pilots, foto’s en kaarten
15.30 uur    Einde bijeenkomst en afspraken voor een eventueel vervolg en/of voor ontmoetingen tijdens de reis. 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 7,50 euro per persoon.

De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt de inschrijving (via de website)  en de inning van de eigen bijdrage.