Algemeen

Contact

Adres

Indien (mede) eigenaar van schip

De Kustzeilers is een vereniging van actieve leden waarbij een groot aantal zich inzet voor de vereniging. Dit kan op allerlei gebied en langdurig zijn, bijvoorbeeld in een commissie. Maar ook incidenteel voor een kortlopende activiteit. Heb je ervaring vanuit je beroep, opleiding of hobby die van belang zou kunnen zijn voor de vereniging dan graag omschrijven. 

Ik heb verstand van .......

 Op verschillende manieren maken we de Kustzeilers bekend bij niet-leden en organiseren onze vrijwilligers aansprekende evenementen. Kun je s.v.p. kort aangeven hoe je de Kustzeilers hebt leren kennen en wat je verwachtingen zijn van het lidmaatschap?

Privacy

Om te bevorderen dat leden onderling contact kunnen hebben worden uw contact- en scheepsgegevens vermeld in het jaarboek (zowel op papier als digitaal) en in het ledenbestand dat in het besloten deel van onze website voor ieder lid toegankelijk is. Je kunt je keuze wijzigen op de webpagina Mijn Kustzeiler --> Zoek lid --> Mijn instellingen. Je kunt daar aangeven of je in de digitale ledenlijst en het Jaarboek zichtbaar wilt zijn. Ook kun je aangeven welke gegevens niet zichtbaar mogen zijn voor de andere leden. 

Ons privacyreglement kun je vinden op onze website bij Lidmaatschap --> Verenigingsdocumenten. of hier downloaden

Lidmaatschap

  • Gezinslid is alleen mogelijk als er al een gewoon lid op hetzelfde adres woont
  • Eenmalig entreegeld €35,-