Najaarstocht in de Delta

vrijdag 18 oktober 2019

 
Inschrijfperiode
woensdag 4 september 2019 t/m donderdag 10 oktober 2019
Inschrijving te annuleren tot
zondag 6 oktober 2019
Locatie
Zeeland, Colijnsplaat
 

Najaarstocht in de Delta

 

Ook dit jaar organiseren we weer een najaarstocht in de Delta. We proberen hierbij steeds een ander deel van dit mooie gebied te bezoeken. In de voorgaande jaren hebben we bijvoorbeeld Burgsluis en Wemeldinge bezocht, incl een bezoek aan de welbekende “verkeerspost Wemeldinge”, ook hebben we Anwerpen aangedaan en vorig jaar stonden Zierikzee, Yerseke en Brouwershaven op het programma.

Voor dit jaar staat (als de weergoden het toelaten) een Rondje Walcheren op het programma:  

  • Vrijdagavond verzamelen we in Colijnsplaat
  • Zaterdag gaan we via Oosterschelde naar de Roompotsluis, en over zee naar Cadzand.
  • Zondag gaan we via de Westerschelde, Vlissingen, het Kanaal door Walcheren naar Veere. Daar hebben we ’s avonds (na de onmisbare steigerborrel) een gezamenlijk diner.
  • Op maandag gaat iedereen weer zijns weegs naar de thuishaven.

Of het ook gaat lukken dit plan helemaal uit te voeren hangt, zeker in oktober, natuurlijk sterk af van de weersomstandigheden. Mocht het weer een tochtje over zee niet mogelijk maken zullen we het programma uiteraard aanpassen. Mogelijk dat we dan de route omdraaien, of we bepalen tijdens het steiger-overleg wat het programma wordt.

Dankzij “global warming” is de kans op heerlijk najaarsweer groter dan ooit, dus zet je boot nog even niet in de winterstalling en sluit het seizoen af met deze Najaarstocht!

 

Bij annulering na 6 oktober is het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

najaarstocht-delta-1