logo-nvvk

Kustzeilers

 

Kustzeilers

Presentatie Tres Hombres

zaterdag 23 maart 2019

 
Tijd
20:00 tot 23:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 23 januari 2019 t/m vrijdag 22 maart 2019
Locatie
Loetje aan het IJ; Amsterdam
 

106-1-of-1

De Tres Hombres is het bekendste schip van de rederij Fairtransport. Het is ‘s werelds eerste moderne “emissievrije” rederij. Tijdens het zeilen op de bark Europa zagen drie vrienden Arjen, Andreas en Jorne de schoonheid en kracht van zeilschepen. Dat wilden zij ook! Voor hen was het de inspiratie Fairtransport te beginnen. 

Inmiddels vaart de Tres Hombres al 10 jaar vracht tussen Europa, de eilanden in de Atlantische Oceaan, het Caribische gebied en Amerika. Alles onder zeil, want een motor heeft het schip niet.

De brigantijn vervoert producten die niet concurreren met de lokale producten zoals biologische koffie, cacao, olijfolie en rum. Kapitein Andreas Lackner zal ons tijdens deze inspirerende presentatie mee de oceaan over nemen naar de Caribbean. En dan kunnen we ook nog de Tres Hombres Rum proeven! 

 Neem hier alvast een kijkje op de Tres Hombres.

 Inloop vanaf 19.30 uur; de presentatie start om 20.00 uur. 

Na afloop is er gelegenheid voor een drankje en hapje. (drank voor eigen rekening) 

 

Locatie:

Loetje aan het IJ,

Werfkade 14  

1033 RA Amsterdam

 

Dineren restaurant Loetje aan ’t IJ: Het is mogelijk om voor de bijeenkomst a la carte te dineren in het restaurant van Loetje aan ’t IJ. (voor eigen rekening).
Je kunt bij inschrijving aangeven dat je bij Loetje komt dineren. Zo kunnen anderen op de lijst  zien wie dat van plan zijn. Reserveren doe je zelf en afrekenen kan in het restaurant, direct na afloop van het diner.   

Parkeren:
Betaald parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein aan de Werfkade op loopafstand. Het uurtarief is € 1,30. De betaalautomaat staat bij de ingang van het parkeerterrein. Mocht men via telefoon betaald kunnen parkeren, bijv. Yellowbrick, is de code 19576.