actie-lidmaatschap

KUSTZEILERS 75 JAAR

WORD LID EN WIN EEN ZEEZEILPAK 

De Nederlandse Vereniging van Kustzeilers bestaan 75. En wie jarig is, trakteert. Het 75e nieuwe lid van dit lustrumjaar wint een prachtig zeilpak met het logo van de Kustzeilers erop. Zo weet je zeker, dat je comfortabel naar zee kunt. Zeker op zee! De horizon voorbij!

 De Kustzeilers vieren hun lustrumjaar met tochten en wal-evenementen. De tochten staan open voor leden en niet-leden, zoals de 100-mijls met Hemelvaart, de Pinkstercaroussel, Driehoek Noordzee Challenge, 24-uurs, Randje IJsselmeer en de IJsbeerenburgtocht. Schrijf je hier in!

De wal-evenementen zijn voor leden evenals de webinars. Als je lid wordt, kun je die allemaal terug kijken. De Nederlandse Vereniging van Kustzeilers is een vereniging van actieve zeezeilers en staat open voor zeezeilers en zeilers die de stap naar zee willen maken. Kennis uitwisselen door lezingen, cursussen, webinars en workshops maken ons Zeker op Zee!

Lezingen, gezamenlijke voorbereiding op grote tochten, inspirerende verhalen van leden helpen ons dromen waar te maken – De horizon voorbij! 

Klik hier voor informatie over het lidmaatschap. Word lid en doe mee!