Lustrum75

zaterdag 8 oktober 2022

 
Tijd
13:00 tot 22:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 25 mei 2022 t/m vrijdag 30 september 2022
Inschrijving te annuleren tot
vrijdag 30 september 2022
Locatie
Forteiland IJmuiden
 

forteiland-heliview

Op 8 oktober 2022, een jaar na het 75ste lustrumjaar:  gaat het er nu echt van komen?  De lustrumcommissie is volop bezig met de voorbereidingen van deze feestdag.

Om de belangstelling voor dit lustrumfeest te kunnen peilen vragen we je om nog vóór de zomer in te schrijven en bij inschrijving een keuze maken uit de activiteiten.

Het feest gaat plaatsvinden op het Forteiland in IJmuiden en is voor leden, partners en donateurs. Rondom en op het eiland zijn er vanaf 13.00 uur allerlei activiteiten met aansluitend om 16.00 uur voor alle gasten een rondleiding op het fort. We sluiten de dag af met een borrel en walking diner.

De zeezeilcommissie organiseert twee aanbreng tochten. Kustzeilers die meegedaan hebben aan de aanbrengtochten, zijn al eerder in IJmuiden gearriveerd.  Voor iedereen die op 8 oktober 2022 rond 12.00 uur al in de haven is, is er een gezellige steigerlunch voor een klein bedrag.

Vanaf 13.00 uur is de ontvangst in Seaport Marina IJmuiden; het programma start om 13.30 uur.

1. Zo kan je kiezen voor een rondvaart op de Koningin Emma, met aansluitend een rondleiding op SHIP: het nieuwe sluizencomplex van IJmuiden. (totale duur 1 ½ uur)

2. Als je niet meegaat met de rondvaart en de rondleiding op de sluizen, dan kan je kiezen uit grensverleggende en/of ontspannen activiteiten op het forteiland. Je wordt met de boot vanaf Seaport Marina naar het forteiland gebracht.

Je kiest twee van de volgende activiteiten van elk drie kwartier:

Boogschieten; Monopolie XL; Wijngroepspel; Abseilen; Powerfan (vrije val); evenwichtsbalk op 7 meter hoogte of een Trapezesprong.

Je kunt ook kiezen voor één activiteit op het eiland: een Escaperoom in een bunker uit WO II (duur 1 ½ uur).

3. Voor de groep die nader wil kennis maken met de KNRM is er een activiteit van de veiligheidscommissie in samenwerking met de KNRM vanuit de Seaport Marina.

4. Mocht je niet mee willen doen met bovengenoemde activiteiten dan kan je dat bij de inschrijving aangeven. Je wordt dan om 15:30 uur verwacht in de haven Seaport Marina en vóór 16.00 uur naar het Forteiland gebracht.

 

Vanaf 16.00 uur zijn alle gasten op het Forteiland aanwezig en voorafgaand aan de borrel kan iedereen deelnemen aan de rondleiding op het Fort. (in groepjes van plm 15 personen).

Rond 17.00 uur start de receptie met aansluitend het diner en aan het eind van de avond worden we allemaal met de koningin Emma teruggebracht naar Seaport Marina.

Inschrijving

Het lustrumfeest is voor leden en donateurs en hun partners. Je kunt voor maximaal twee deelnemers inschrijven via MijnKustzeiler. Voor de zeiltochten schrijf je je afzonderlijk in.

Kosten voor deelname zijn €50,- per persoon. Deelname  aan de steigerlunch (€10 per persoon) is facultatief.

 
Marina Seaport IJmuiden
Kennemerboulevard 540

1976 EM IJmuiden

 

 

 

 

Inschrijven