Online Pub quiz

zondag 7 februari 2021

 
Tijd
16:30 tot 17:30 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 8 januari 2021 t/m zaterdag 6 februari 2021
Locatie
online
 

zee-van-ijs2We sluiten de Alle Hensweek af met een digitale PUBquiz onder leiding van Michiel van Straten.

Schrijf je snel in.

Tip: nodig een kustzeiler uit en vorm een team, twee weten meer dan èèn! Je mag aan de quiz zelfs onder een schuilnaam meedoen om de spanning erin te houden. Tijd voor een naslagwerk is er niet, binnen max 30 seconden moet de juiste knop zijn ingedrukt. Michiel van Straten schrijft over onderwerpen op het snijvlak van ( maritieme) geschiedenis en wetenschap. Vanuit die brede kennis heeft hij 30 mooie en intrigerende vragen gemaakt om onze kennis op de proef te stellen. Tussendoor zal hij nog menig wetenswaardigheid vertellen uit de maritieme geschiedenis.

Voor deze Pub Quiz heb je nodig: een computer, laptop of ipad voor de quiz (via Zoom) en een smartphone of ander schermpje om je goede antwoord te kunnen aanklikken. Instructie volgt en de eerste vraag is een test, daarna om het echie.

 

De Quiz met alles eromheen duurt ongeveer één uur. Bij de prijsuitreiking proberen we de winnaar of winnares in beeld te krijgen. Als je partner en meerdere gezinsleden onder eigen naam willen meedoen, geef dit dan bij opmerkingen voor de organisatie. Je krijgt dan een eigen link. 

 

 

Inschrijven Deelnemers