Lustrum 75 (geannuleerd)

zaterdag 25 september 2021

 
Tijd
13:00 tot 22:00 uur
Locatie
IJmuiden
 

forteiland-heliview

Tot onze spijt kan ons lustrumfeest op 25 september 2021 niet doorgaan. Binnen de huidige RIVM maatregelen vinden we het niet verstandig dit evenement, zoals wij dat aan het organiseren waren, dit jaar te laten plaatsvinden.

Langer wachten met de beslissing in de hoop dat er nog een versoepeling komt, vinden we gezien de voorbereidingen die intussen zouden moeten gebeuren, niet realistisch. En de persconferentie op 17 september 2021, waarop mogelijk een versoepeling wordt aangekondigd, komt voor ons te laat.

 

Het feest zou plaatsvinden op zaterdag 25 september op het Forteiland in IJmuiden. Met een rondvaart en een rondleiding op het sluizencomplex en op en rond het eiland allerlei activiteiten met aansluitend een borrel en diner in het Fort.

De zeezeilcommissie bekijkt nog of de twee aanbrengtochten wél doorgaan. Een vanuit het zuiden en eentje vanuit het noorden. Het zijn een soort zwaan kleef-aan-tochten, waarbij de vloot gaandeweg groeit. Voor deze tochten schrijf je je afzonderlijk in via MijnKustzeiler.

Inmiddels heeft de zeezeilcommissie besloten de aanbrengtochten te annuleren.