(huiskamer)bijeenkomst Kanaaleilanden

zaterdag 6 maart 2021

 
Tijd
10:00 tot 15:30 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 20 november 2020 t/m maandag 1 maart 2021
Inschrijving te annuleren tot
maandag 1 maart 2021
Locatie
nog niet bekend
 

Kennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. 

Heb je plannen om naar de prachtige Kanaaleilanden te zeilen, en wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers? Of heb je goede herinneringen aan de reis naar de Kanaaleilanden en wil je je kennis met anderen delen? Dan ben je van harte welkom op een (huiskamer)bijeenkomst over de Kanaaleilanden.  We zoeken nog een geschikte locatie bijvoorbeeld bij een zeilvereniging of bij een van de deelnemers, waar we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Er is voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Het gaat om het verkennen van het vaargebied, de absolute hoogtepunten en de verborgen geneugten. Verder kan de reis er naar toe aan bod komen, weerberichten enzovoort.  Het is tevens mogelijk om kaartmateriaal en pilots uit te wisselen. 

De ervaring leert dat deelnemers elkaar veel te vertellen hebben. Elk op een eigen manier, met een Power Point presentatie, met iPad foto’s, kaarten en pilots. 

Datum: zaterdag 6 maart 2021
Plaats: nog niet bekend

Programma:

10.00 uur    Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur    Bespreken vaargebied aan de hand van pilots, foto’s en kaarten
15.30 uur    Einde bijeenkomst en afspraken voor een eventueel vervolg en/of voor ontmoetingen tijdens de reis. 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst. Er is plaats voor 8-12 deelnemers (afhankelijk van de dan geldende “coronamaatregelen”. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 8,00 euro per persoon.

Inschrijving via MijnKustzeiler 

 

 

Inschrijven