Kustzeilers 24 Uurs Zeilrace

Kustzeilers 24 Uurs Zeilrace

De Kustzeilers 24 Uurs Zeilrace is een jaarlijkse zeilwedstrijd op IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee en Noordzee. Met 700 kajuitzeiljachten, 3500 bemanningsleden is de Kustzeilers 24 uurs Zeilrace het grootste zeilevenement van Nederland. Ook internationaal staat het evenement in de belangstelling; deelnemers uit België, Engeland en, met in de laatste jaren een sterke toename, Duitsland.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk in de volgende klassen: ORC, Rond- en Platbodem, Klassieke Scherpe jachten, Poly-Classic jachten en zeegaande multihulls. Niet gemeten kajuitzeiljachten kunnen deelnemen aan de 24 Uurs Tocht.

Hoe de Kustzeilers 24 Uurs zeilrace gevaren wordt lees je hier.
Wie wird die 24 Stunden-Regatta gesegelt? Klicken Sie hier.

De 53e Kustzeilers 24 Uurs Zeilrace wordt gevaren op: 25/26 augustus 2017.

De uitslag van de 24 Uurs Zeilrace 2016: in HTML, als spreadsheet en als PDF.
Je kunt, door in de HTML-uitslag op het deelnemersnummer te klikken, van elke deelnemer de gevaren rakken bekijken.

Kijk voor foto's, video's en verslagen van de 24 Uurs Zeilrace 2016 onder: "Foto's, video en verslagen".
Foto's, video's en verslagen van eerdere jaren vindt je onder "Terugblik"
 

Als je foto's en verslagen met andere deelnemers wilt delen, kan je deze als bijlage van een mail aan onze fotobeheerder (media@kustzeilers.nl) sturen. Foto's: bij voorkeur JPEG. Video's: Plaats deze op YouTube, Vimeo o.i.d, en zend ons de Link, dus niet het videobestand!
Door het inzenden geef je toestemming dat de beelden vrij van rechten gebruikt mogen worden voor de publiciteit van het 24 Uurs evenement.

Volg #dl24uurs op Twitter