Rondje UK

In 2020 zeilen we met een groep Kustzeilers een Rondje Engeland. Hoewel iedereen in zijn eigen tempo vaart en zijn eigen route kiest, trekken we in de voorbereiding met elkaar op. We wisselen plannen, ideeën, informatie en kennis uit. Komende winter organiseren we daarvoor een keukentafelsessie op vrijdag 7 december vanaf 19.00 uur in Wet 'n' Wild, Alphen aan den Rijn om de interesses en behoeften te peilen en een aanvullende dag of avond (nog te plannen) om dat invulling te geven.
Je kunt je al inschrijven!

Ontvangst met koffie en thee is om 19.00 uur. We starten het programma om 19.30 uur.

Ben je lid van de Kustzeilers en heb je concrete plannen om in de komende jaren een Rondje UK te varen? Als je wilt meedoen met voorbereiding, schrijf je dan in of neem dan contact op via zzc@kustzeilers.nl.

Omdat de reis zelf niet als reguliere tocht georganiseerd wordt, geldt geen veiligheidslijst. Dat neemt niet weg, dat een check op de veiligheidsmaateregelen bij een goede voorbereiding horen. Inspiratie vind je in de Veiligheidslijst categorie 3 van de Kustzeilers en in de Special Regulations van ISAF, categorie 2.

En check de Agenda voor de activiteiten die ter voorbereiding op het Rondje UK op het programma komen te staan.