Overstappen naar een motorboot?

Kustzeilers zijn het beslist niet altijd met elkaar eens en artikelen in de Drietand maken dan ook soms verwoede discussies los. In de Drietand 2017-5 vertelden enkele Kustzeilers over hun overwegingen om wel of niet naar een motorboot over te stappen. In Drietand 2017-6 staat een - verkorte - reactie van Robert en Wendy Prinsen over hun overstap naar eerst een camper, toen een motorboot en ... weer terug naar een zeilboot. De volledige reactie staat op het Forum in de rubriek Divers (alleen voor leden toegankelijk). 

We kunnen ons voorstellen dat meer Kustzeilers worstelen met de vraag of het met het klimmen van de jaren niet eens tijd wordt de zeilen te strijken en over te stappen naar een motorboot en nodigen jullie graag uit jullie gedachten of ervaringen te delen op het Forum.

Overigens biedt het Forum ook ruimte om andere discussies die in de Drietand werden aangezengeld, voort te zetten. Denk aan de bijdrage van Rob Ramsey over wat te doen als je een gat in de romp vaart in de Forum-rubriek Veiligheid, of die over dieselverbruik en over het wieleffect in de Forum-rubriek Techniek.