Hemelvaarttocht naar Lowestoft

De Hemelvaarttocht gaat (inmiddels) traditiegetrouw naar Lowestoft. Afgelopen keren was het een groot succes, mede dankzij de vele deelnemers. Het is dan ook een heerlijke tocht om het zeilseizoen te beginnen!

In 2017 varen we deze tocht opnieuw. Vertrek op woensdagavond 24 mei. Retour in Nederland op zondag 28 mei.

We starten vanuit de Roompotsluis en IJmuiden op woensdagavond. De tochtcoördinator in IJmuiden vertrekt uiterlijk 22.00 uur. Vanuit de Roompotsluis is het getij bepalend voor het vertrek.
Op donderdagavond hebben we een steigerborrel met wie al binnen is. Dat is altijd erg gezellig. Op de vrijdagmorgen organiseert de Veiligheidscommissie kuipgesprekken en vrijdagavond schuiven we aan voor het diner in de grote zaal van de RNSYC. Zaterdag maakt iedereen zich klaar voor de terugtocht, misschien wel na een full English Breakfast in de club.

De inschrijving is geopend!

Deelnamekosten zijn €10 per boot en  €40 per opvarende voor leden.
Niet-leden zijn van harte welkom en betalen € 15 per boot en € 60 per opvarende.
De inschrijfgelden zijn inclusief diner.

De vereisten aan schip en bemanning vind je op de veiligheidslijst. Voor deze tocht geldt Categorie 3.

Er is een Bemanningspool voor schippers die bemanning zoeken en bemanningen die een schip zoeken. Leden kunnen zich (na in te hebben gelogd) rechtstreeks op de Bemanningspool in het Forum aanmelden. Niet-leden kunnen hun vraag of aanbod sturen naar zzc@kustzeilers.nl  Wij informeren je dan over een mogelijke match.

Heb je vragen over deze tocht? De Zeezeilcommissie is bereikbaar via zzc@kustzeilers.nl