Varen met je kleinkinderen

Datum: 
donderdag 10 mei 2018
Status: 
Inschrijving alleen door leden
Locatie: 
Stavoren
Beschrijving: 

Op initiatief van enkele leden wordt in het Hemelvaartweekend (10 t/m 12 mei 2018) een event “Varen met je kleinkinderen” georganiseerd. Graag nodigen wij opa’s en oma’s hiervoor uit.

Je bent welkom met je kleinkinderen in de buitenhaven van Stavoren. Leeftijd van de kleinkinderen 6-12 jaar, maar eventueel iets jonger of enthousiaste oudere kinderen zijn ook welkom. Onze bootvrienden zonder kleinkinderen zijn eveneens welkom; of neem eventueel neefjes, nichtjes of buurkinderen mee. De inschrijving stopt bij 35 kinderen, aantal boten maximaal 20.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

10 mei
17:00 uur             Aankomst Hemelvaart 10 mei
18:00 uur             steigerborrel en buffetmaaltijd, Iedere boot maakt een eenpansmaaltijd en neemt  deze mee naar de bar Skippers Inn in de binnenhaven en we proeven van elkaars kookkunsten.
19:00                    voetbal, zwemmen, ravotten

11 mei
09:00 uur             bij mooi weer gemeenschappelijk ontbijt, ieder neemt zijn eigen eten mee
10:00 uur             speurtocht door Stavoren
12:00 uur             bij mooi weer gemeenschappelijke lunch, ieder neemt zijn eigen eten mee
13:00 uur             bij mooi weer stukje varen en in rubberbootjes. Voetbal, zwemmen in zwembad, oud Hollandse spelletjes
18:00 uur             BBQ; ieder neemt zijn eigen eten mee. (salade, brood, worstjes, hamburgers) bij Skipper Inn in de binnenhaven.  
                            ‘s Avonds( disco)zwemmen, kampvuur, verhalen, zingen, muziek maken

12 mei                  ieder gaat zijns weegs

NB: Wij adviseren een reddingsvest voor de kinderen, ook aan de wal. Check bij de ouders of de kinderen een zwemdiploma hebben.  

Inschrijving
Bij de peiling hebben al acht stellen van opa’s en oma’s met kleinkinderen, enthousiast gereageerd. Bij de inschrijving willen we graag weten hoeveel kleinkinderen aan boord zijn, jongens-meisjes en de leeftijd van de kids.
Inschrijven kan via deze link

De algemene kosten zoals huur clubhuis Skippersbar, spelletjes en overige materialen dragen we gezamenlijk en komen op € 25,00 per deelnemend schip. Graag overmaken op reknr: NL62 INGB 0002618098 ovv opa/oma weekend en scheepsnaam. Eventuele meerkosten worden hoofdelijk omgeslagen. Kosten voor maaltijden, drankjes en ligplaats zijn voor eigen rekening.

In de buitenhaven van Stavoren reserveren we maximaal 20 ligplaatsen voor de deelnemende boten.