Training get wet

Datum: 
zondag 19 november 2017
Status: 
Inschrijving gesloten
Locatie: 
Rotterdam
Beschrijving: 

Op 19 november wordt bij Falck op de Maasvlakte, in een binnenbad, een soort survival training aangeboden, waar je leert om te gaan met reddingsvlot, helicopterhijs, reddingsnet en nog meer. 
De evenementen commissie heeft op 19 november 2017, 20 plaatsen voor kustzeilers gereserveerd voor een maritieme indoortraining. 

Get Wet Maritiem

Jaarlijks komen er vele watersporters in Nederland in de problemen. Soms met fatale afloop. Door het volgen van een maritieme veiligheidstraining leer je hoe je de kans op ongevallen kunt verminderen. Je leert ook hoe je adequaat moet reageren, mocht je toch in de problemen komen.

Wat is zo speciaal: de training start met een briefing, aansluitend omkleden en het water in voor de leuke en uitdagende praktijkoefeningen en natuurlijk de spectaculaire eindoefening. Dus heb je zin in een leuke, leerzame en onvergetelijk dag schrijf je dan in. Je hebt een duikpak (geen shorty) en duikschoentjes nodig. De watertemperatuur is 24 graden. Je kunt ook een duikpak huren. Als je een huurpak nodig hebt, wil je dan lengte, gewicht en schoenmaat doorgeven. En of je een dame of heer bent. Het huurbedrag is € 12, 50.

 

Indeling van de dag:

Ontvangst v.a. 10.00 uur in restaurant van de Schietbaan Europoort
Krabbeweg  125, 3199 LE Rotterdam

Na de gezellige start met uitgebreide brunch (broodjes, kroket, koffie, thee, melk, en jus d’orange) zien jullie aan de hand van foto’s en film hoe de dag gaat verlopen. Na deze briefing vertrek (in 2 minuten) naar het trainingscentrum.

De training duurt tot ± 16:15 uur.

De inschrijving is gesloten. Het totale cursusbedrag van 75 euro per persoon (incl. lunch en drankjes) kan worden overgemaakt op rekeningnr NL 62 INGB 0002 6180 98

Voor vragen kan je een email sturen naar evenementen@kustzeilers.nl 

Na afloop van de training terug naar het restaurant van de Schietclub Europoort voor een evaluatie. Je kunt hier ook prima blijven eten.  Buffet voor € 17,50 p.p. incl. BTW - Keuze uit vis of vlees (friet en salade) naar gelang het aantal personen wordt dit in buffet of a la carte uitgeserveerd. Er dient 7 dagen van te voren te worden doorgegeven hoeveel personen er mee doen  aan het buffet.  

Kijk voor meer info op www.getwet.nl. Let op: niet alle GPS systemen werken hier! Print de route uit!