Inhuldiging duurzaam jacht de Ya

Datum: 
zaterdag 26 mei 2018
Status: 
Inschrijving alleen door leden
Locatie: 
Medemblik
Beschrijving: 

Op 26 mei zal het Duurzaam Jacht de Ya terugkomen van haar fossielvrije wereldomzeiling. Schipper, initiatiefnemer en ons lid Peter Hoefnagels van Stichting Schone Golf de Ya zal rond 14.30 uur op een feestelijk wijze de haven van Medemblik binnen varen. De Ya en haar bemanning zullen direct erna op het plein voor kasteel Radboud worden verwelkomd door het Gemeentebestuur van Medemblik en door een delegatie van de Kustzeilers.

Peter Hoefnagels vertrok in september 2016 aan het einde van ons Lustrum-weekend en werd toen uitgeleide gedaan door een erehaag van Kustzeilers. Peter Hoefnagels heeft regelmatig verslag gedaan van zijn reis in onze Drietand en onlangs zijn de Jubileumschaal en de Voorzittersprijs aan hem toegekend. 

Wij zijn trots op de prestaties van ons lid Peter Hoefnagels en daarom willen we graag de Ya opnieuw via een erehaag van boten welkom willen heten in Medemblik. Graag doen we een oproep aan die leden die met hun boot op 26 mei in de buurt zijn van Medemblik om bij de ingang van de haven een erehaag te vormen.

Je wordt verwacht op 26 mei om 14.00 uur voor de haveningang en je bent daarna welkom in kasteel Radboud om onder het genot van een hapje en drankje de Ya welkom te heten. Onze voorzitter, Hans de Sonnaville, zal dan de Jubileumschaal en de Voorzittersprijs persoonlijk aan Peter Hoefnagels uitreiken.

Wil je gehoor geven aan deze uitnodiging meld je dan svp aan via MijnKustzeiler met vermelding van het aantal personen en of je een ligplaats wilt reserveren.

Aan je aanwezigheid op kasteel Radboud zijn geen kosten verbonden.