Huiskamerbijeenkomst Patagonië

Datum: 
zaterdag 04 november 2017
Status: 
Inschrijving alleen door leden
Locatie: 
Uffelte
Beschrijving: 

Op Zaterdag 4 November 2017 organiseren Peter Visser en Paula van der Horst een huiskamerbijeenkomst.

Peter en Paula zullen uitgebreid vertellen over hun voorgenomen wereldreis via Kaap Hoorn, die uiteindelijk een “rondje” Zuid-Amerika werd. Aan de hand van twee PowerPointpresentaties met veel mooie foto’s leggen ze uit hoe ze tot deze reis gekomen zijn, hun overwegingen over het schip en de uitrusting, hoe ze zich hebben voorbereid en hoe de reis verlopen is.

Een grote reis. Doen of niet-doen?
Als wij vertellen over onze reis rond Zuid-Amerika zeggen veel zeilers:

“Dat had ik ook willen doen; Vertrekken!”

En dan komen er vele redenen waarom ze het toch maar niet gedaan hebben. Maar het blijft knagen. Pas als je het gedaan hebt kun je weten of het de moeite waard was.
“Paula en ik wisten zeker dat we het wilden doen maar dat betekent niet dat het voor ons gemakkelijk was. We hebben er veel moeilijke beslissingen voor moeten nemen. Op onze huiskamerbijeenkomst zullen we jullie laten weten óf het de moeite waard was. En we kunnen onze ervaringen delen met diegenen die stiekem van plan zijn óók te vertrekken”.

De indeling van de dag is als volgt: 

10.00 uur        Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur        Een beschrijving van de  voorbereidingen en de reis naar Patagonië.
12.15 uur        Lunch
13.00 uur        Na de lunch concentreren ze zich volledig op een van de laatste ongerepte wildernissen ter wereld; Patagonie.
16.00 uur       Afsluiting met evaluatie / nabrander / afspraken voor een eventueel vervolg.

We stellen ons huis beschikbaar voor deze bijeenkomst voor maximaal 15 personen. Bovendien is er voor een aantal mensen die van ver moeten komen of die bijvoorbeeld uitgebreider willen praten over hun eigen plannen, de mogelijkheid om te blijven overnachten. Jullie zullen verwelkomd worden door een beetje onstuimige en misschien blaffende jonge herdershond die echter zeer mensvriendelijk is.

Tot 4 November,
Peter Visser en Paula van der Horst

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via deze link. De kosten zijn 6,50 euro per persoon voor drankjes en lunch. We verzoeken je om dit bedrag direct bij inschrijving over te maken op rek.nr NL62 INGB 0002 6180 98 van de NVvK ovv huiskamerbijeenkomst Uffelte.