Bedrijfsbezoek bij JBNautic

Datum: 
zaterdag 03 februari 2018
Status: 
Inschrijving alleen door leden
Locatie: 
Goes
Beschrijving: 

Op zaterdag 3 Februari zijn we te gast bij JBNautic in Goes.
De heer Robert Bouma wil ons graag ontvangen en ons beter wegwijs maken in de wereld van Reddingsvlotten, Reddingsvesten, kleine Blusmiddelen, Pyrotechnics en MOBs.
Als je je reddingsvlot, -vest en/of brandblusser wilt laten keuren, kan je deze meenemen om ter plaatse het vlot of vest te activeren. Zou het niet een mooi gezicht zijn wanneer alle deelnemers een vlot bij zich hebben en deze tegelijk opblazen!

Dit is de kans om je vlot van dichtbij te bekijken als het is opgeblazen. Specialisten van JBNautic zullen je alles vertellen over je vlot en andere veiligheidsmiddelen aan boord.
JBNautic  wil exclusief aan de deelnemers van deze dag 20% korting geven op de keuringen van je vlot, reddingsvest of andere producten. Mocht je vlot, reddingsvest of brandblusser niet meer door de keuring komen dan bieden zij een aantrekkelijke korting op reparatie of vervanging/aanschaf van nieuwe middelen. Afhankelijk van het product gelden andere kortingen.

Tevens zal de mogelijkheid worden geboden om met een kleine brandblusser een brandje te blussen onder begeleiding van ervaren instructeur.

Programma
Om 9.30 uur ontvangst met een Zeeuwse Bolus en koffie
Lunch
Einde ongeveer 16.00 uur

Je kunt je aanmelden voor dit bezoek aan JBnautic via deze link en door het overmaken van een bijdrage van € 30,00 per persoon op reknnr. NL62 INGB 0002 618098
Deze bijeenkomst is voor leden en gezinsleden van de NVvK en maximaal 20 personen kunnen deelnemen.

Adres
Hensonweg 8
4462 GV Goes
www.jbnauticsafety.nl