Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace

Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace

De Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace is een jaarlijkse zeilwedstrijd op IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee en Noordzee.Met 700 schepen, 3500 bemanningsleden is de Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace het grootste zeilevenement van Nederland. Ook internationaal staat het evenement in de belangstelling; deelnemers uit België, Engeland en, met in de laatste jaren een sterke toename, Duitsland.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk in de volgende klassen: ORC, Rond- en Platbodem, Klassieke Scherpe jachten, Poly-Classic jachten en zeegaande multihulls. Niet gemeten kajuitzeiljachten kunnen deelnemen aan de 24 Uurs Tocht.

Hoe de Race gevaren moet worden lees je hier. Wie wird die 24 Stunden-Regatta gesegelt? Klick hier.

De 52e Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace wordt gevaren op: 26/27 augustus 2016.


De tochtdeelnemers kunnen dit jaar meedoen aan de test met "Track and Trace", Lees meer.......
en lees de "Handleiding".

Nagekomen Informatie nr. 1, 2 en 3: betreffende foutieve starttijden van de tocht in de bevestigingsmail, foutieve boeipositie SB40 en de start bij "de Hoek van 't IJ". Lees meer....
Nagekomen Informatie nr. 4: betreft drukfout in het boekje in tabel III(b). Lees meer...
Nagekomen Informatie nr. 5: foutieve informatie VHF-kanalen in programmaboekje. Lees meer.....
Nagekomen Informatie nr. 6: foutieve afstand rak SG <-> T11-GvS2 Lees meer.....
Nagekomen Informatie nr. 7: betreft motorgebruik sluispassage Kornwerderzand. Lees meer.......
 
Waarschuwing: ten tijde van de publicatie van de rakkentabellen (31/7/2016) zijn er Berichten aan Zeevarenden van kracht met betrekking tot het vaargebied van de 24 Uurs. Zoals: BAZ 221/16 week 22 (boeien Sortemelk); BAZ 252(T)/16 week 25 (verboden gebied Val van Urk); BAZ 257(T)/16 (verboden gebied O-lijk van de Spaanderbank) en BAZ 280(T)/16 week 28 (verboden gebied NW-lijk Rotterdamse Hoek).
*Disclaimer: Bovenstaande opsomming pretendeert niet volledig te zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer kennis te nemen van de Berichten aan Zeevarenden voor het betreffende vaargebied.

De inschrijven is vrijdag 19 augustus 17.00 uur gesloten!

Het RAK - rekenprogramma van Jan Woudstra is ook dit jaar weer beschikbaar.
De 24 Uurs Monitor, het rekenprogramma van Paul J. M. Ruisendaal, is ook aangepast aan het rakkenschema 2016.

De uitslagen, foto's, video's en verslagen van voorgaande jaren vindt je onder Terugblik

Als je foto's en verslagen met andere deelnemers wilt delen, kan je deze als bijlage van een mail aan onze fotobeheerder (media@kustzeilers.nl) sturen. Foto's: bij voorkeur JPEG. Video's: Plaats deze op YouTube, Vimeo o.i.d, en zend ons de Link, dus niet het videobestand!
Door het inzenden geeft u toestemming dat de beelden vrij van rechten gebruikt mogen worden voor de publiciteit van het 24 Uurs evenement.

Volg #dl24uurs op Twitter