Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace

Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace

De definitieve uitslag van de Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace 2016: in HTML, als spreadsheet en als PDF.
In de HTML-uitslag kunt u, door op het deelnemersnummer te klikken, van elke deelnemer de gevaren route bekijken.

De Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace is een jaarlijkse zeilwedstrijd op IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee en Noordzee. Met 700 kajuitzeiljachten, 3500 bemanningsleden is de Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace het grootste zeilevenement van Nederland. Ook internationaal staat het evenement in de belangstelling; deelnemers uit België, Engeland en, met in de laatste jaren een sterke toename, Duitsland.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk in de volgende klassen: ORC, Rond- en Platbodem, Klassieke Scherpe jachten, Poly-Classic jachten en zeegaande multihulls. Niet gemeten kajuitzeiljachten kunnen deelnemen aan de 24 Uurs Tocht.

Hoe de Delta Lloyd 24 Uurs zeilrace gevaren wordt lees je hier.
Wie die 24 Stunden-Regatta gesegelt wird lesen Sie hier.

De 53e Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace wordt gevaren op: 25/26 augustus 2017.

Kijk voor foto's, video's en verslagen van deelnemers onder: "Foto's, video en verslagen".

 

Als je foto's en verslagen met andere deelnemers wilt delen, kan je deze als bijlage van een mail aan onze fotobeheerder (media@kustzeilers.nl) sturen. Foto's: bij voorkeur JPEG. Video's: Plaats deze op YouTube, Vimeo o.i.d, en zend ons de Link, dus niet het videobestand!
Door het inzenden geeft u toestemming dat de beelden vrij van rechten gebruikt mogen worden voor de publiciteit van het 24 Uurs evenement.

Volg #dl24uurs op Twitter