Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace

Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace

De Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace is een jaarlijkse zeilwedstrijd op IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee en Noordzee.Met 700 schepen, 3500 bemanningsleden is de Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace het grootste zeilevenement van Nederland. Ook internationaal staat het evenement in de belangstelling; deelnemers uit België, Engeland en, met in de laatste jaren een sterke toename, Duitsland.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk in de volgende klassen: ORC, Rond- en Platbodem, Klassieke Scherpe jachten, Poly-Classic jachten en zeegaande multihulls. Niet gemeten kajuitzeiljachten kunnen deelnemen aan de 24 Uurs Tocht.

Hoe de Race gevaren moet worden lees je hier. Wie wird die 24 Stunden-Regatta gesegelt? Klick hier.

 

De 52e Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace wordt gevaren op: 26/27 augustus 2016.

 

Zie de Aankondiging (NoR)

De inschrijving is per 1 april geopend.

Rode lichtkogels niet langer verplicht in de 24 Uurs. Lees meer.....

De uitslagen, foto's, video's en verslagen van voorgaande jaren vindt je onder Terugblik

Als je foto's en verslagen met andere deelnemers wilt delen, kan je deze als bijlage van een mail aan onze fotobeheerder (media@kustzeilers.nl) sturen. Foto's: bij voorkeur JPEG. Video's: Plaats deze op YouTube, Vimeo o.i.d, en zend ons de Link, dus niet het videobestand!
Door het inzenden geeft u toestemming dat de beelden vrij van rechten gebruikt mogen worden voor de publiciteit van het 24 Uurs evenement.

Volg #dl24uurs op Twitter