oproep huiskamerbijeenkomst

vrijdag 1 november 2019

 
Tijd
10:00 tot 14:30 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 1 november 2019 t/m zondag 1 maart 2020
Locatie
nog niet bekend
Aantal deelnemers
minimaal 4, maximaal 14
 

ijsland-jd1 2

Ook in de winter 2019-2020 wil de Evenementencommissie graag een aantal huiskamerbijeenkomsten organiseren. Afgelopen winter was dat een groot succes.

Op een huiskamerbijeenkomst kun je in een kleine groep met elkaar zeilervaringen uit te wisselen over een specifiek vaargebied. Deelnemers zijn naast de organisator andere kustzeilers die het gebied ook goed kennen en kustzeilers die dat gebied doel van hun reis willen maken. Naast het vaargebied zelf kan de reis er naar toe aan bod komen en bijvoorbeeld ervaringen met landexcursies, internettoegang, weerberichten enzovoort. Het is tevens mogelijk om kaartmateriaal en pilots uit te wisselen. De ervaring leert dat deelnemers elkaar veel te vertellen hebben. Elk op een eigen manier, met een Power Point presentatie, met iPad foto’s, kaarten en pilots.

Denk bv aan Shetland, Faroer, Kanaaleilanden, Zweedse Scheren enz

Er is op een huiskamerbijeenkomst plaats voor 10-14 deelnemers. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 7,50 euro per persoon. De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt de inschrijving (via de website) en inning van de eigen bijdrage voor lunch.

Oproep:  Ben je enthousiast over een bepaald zeilgebied en wil je je huis openstellen? of wil je een specifiek zeilgebied aan de orde stellen: Stuur dan een email naar evenementen@kustzeilers.nl en wij gaan ermee aan de slag.

 

 

 

Inschrijven