Bijeenkomst Kustzeilers rondje Oostzee/Baltische Staten

zondag 2 februari 2020

 
Tijd
10:00 tot 14:30 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 1 november 2019 t/m maandag 27 januari 2020
Inschrijving te annuleren tot
maandag 27 januari 2020
Locatie
De Blocq van Kuffeler
Aantal deelnemers
maximaal 40
 

oostzee-2016-217-bew

 

Kennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. Heb je goede herinneringen aan de reis naar de Oostzee en wil je je kennis met anderen delen? 

Marjan en Aad Bijzet willen komende zomer naar de Oostzee, zo mogelijk naar de Baltische staten. Wellicht zijn er meer mensen die daarin geïnteresseerd zijn of daar al geweest zijn.

Hun huis is te klein om met een groep leden een bijeenkomst te  houden, maar zij kunnen wel de bijeenkomst organiseren in het clubhuis van De Blocq van Kuffeler.
Joost Geise, Rien van Zwienen en Rob en Ria Bussen hebben rondgezeild in dit gebied en willen graag hun ervaringen willen delen met medekustzeilers:

 

Heb je plannen om naar de Oostzee en eventueel ook naar de Baltische Staten te zeilen? En wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers, dan ben je van harte welkom in de Blocqhut in Almere. Er kan in kleine groepjes worden gepraat en er is kaartmateriaal beschikbaar. Het is ook boeiend verschillende ervaringen naast elkaar te zetten. 

Het gaat om het verkennen van het vaargebied, de absolute hoogtepunten en de verborgen geneugten. Verder kan de reis er naar toe aan bod komen, weerberichten enzovoort.  Het is tevens mogelijk om kaartmateriaal en pilots uit te wisselen. 

Het verdelen en rouleren in kleine groepjes werkt prima. De ervaring leert dat deelnemers elkaar veel te vertellen hebben. Elk op een eigen manier, met een Power Point presentatie, met iPad foto’s, kaarten en pilots. 

 

Datum: zondag 2 februari 2020
WSV De Blocq van Kuffeler

Oostvaardersdiep 20

1332 CR  Almere

 

Programma

10.00 uur            Inloop met koffie/thee

10.30 uur            Inleiding door Aad en Marjan Bijzet

10.45 uur            Presentatie door Ria en Rob Busser

12.00 uur            lunch

13.00 uur            Presentatie door Rien van Zwienen en Thea Bakman

14.00 uur            Pauze

14.30 uur            Presentatie door Joost Geise

15.30 uur            Uitwisselen tips en vervolgafspraken

16.00 uur            Afsluiting en borrel

 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze kustzeilersbijeenkomst. Er is plaats voor zo'n 40 deelnemers. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 10,00 euro per persoon.

De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt de inschrijving (via de website)  en de inning van de eigen bijdrage.